Lees verder

Op DE BOERENLANDAG zal De Valk Roofvogels uit Lunteren een spectaculaire roofvogel demonstratie verzorgen op het veld van de oude tractoren bij de molen..

De Valk Roofvogels is al jarenlang het adres voor spectaculaire roofvogeldemonstraties. Op de valkerij zitten op dit moment zo rond de 25 verschillende soorten roofvogels en uilen. De vogels worden 365 […]

Lees verder

Op zaterdag 7 oktober wordt door de Stichting vrienden van molen De Duif voor de 9e keer De Boerenlanddag georganiseerd.

Alles staat die dag in het teken van het landleven. De vele tientallen kramen en bezienswaardigheden zijn door de marktmeesters met zorg geselecteerd. Molen De Duif is het stralende middelpunt van deze dag.

Er worden […]

Lees verder

Het veld bij molen De Duif was afgelopen zaterdag de tussenstop voor de koetsentocht.

Dat leverde onderstaande sfeervolle plaatjes op.

Lees verder

Op zaterdag 9 september staat molen De Duif in het teken van de Nationale Monumentendag. Precies 4 weken later, op zaterdag 7 oktober as, staat De Boerenlanddag op het programma.

De voorbereidingen voor dit grote evenement zijn al in volle gang. De marktmeesters hebben inmiddels al met vele standhouders afspraken gemaakt. Ook zijn er al […]

Lees verder