Beste kunstenaars,

Zoals al bij jullie bekend is gaan wij met plm. 20 deelnemers ons installeren rondom Molen de Duif aan de Molenweg 91 te Nunspeet om tijdens de Nationale Monumentendag een schilderij te produceren, welk materiaal mag je zelf bepalen.

Wij worden om 10.00 uur met koffie/thee ontvangen (verder de gehele dag gratis beschikbaar) […]

Lees verder

Altijd al een knal roze overall willen hebben met op de rug een tekening van molen De Duif?

Dan is dit je kans!!

Ga naar De Landwinkel en breng daar je bod uit op de speciale intekenlijst. Er kan geboden worden tot en met De Boerenlanddag op 5 oktober as.

Wie het hoogste bod uitbrengt […]

Lees verder

Op zaterdag 31 augustus as. organiseert de Stichting vrienden van molen De Duif de 4e en laatste kofferbakverkoop van dit seizoen.

Van 10.00u – 15.00u is iedereen van harte welkom om te komen rondsnuffelen.

Uitgesnuffeld . . . ? kom dan even zitten op het gezellige terras, de vrijwilligers van Stichting vrienden van molen De […]

Lees verder

Op zaterdag 29 juni as. organiseert de Stichting vrienden van molen De Duif de 2e kofferbakverkoop van 2019.

Belangstellende verkopers kunnen zich vanaf 08.00u melden aan de Molenweg 91. Bezoekers zijn vanaf 10.00u welkom. Om 15.00u sluit de kofferbakverkoop.

De volgende kofferbakverkopen staan gepland op 27 juli en 31 augustus, in eerdere berichten stond 24 […]

Lees verder

In tegenstelling tot eerdere berichten wordt de kofferbakverkoop van augustus NIET op zaterdag 24 augustus maar op zaterdag 31 augustus georganiseerd.

Normaal gesproken organiseren we de kofferbakverkoop op de 4e zaterdag (en dat is meestal de laatste zaterdag) van mei, juni, juli en augustus  maar omdat augustus 5 zaterdagen heeft pakken we deze keer de laatste […]

Lees verder