Op zaterdag 6 oktober organiseerde de Stichting vrienden van molen De Duif voor de 10e keer De Boerenlanddag. Het werd werkelijk een schitterende dag!

In de vroege morgenuren was het al een drukte van belang doordat de vele tientallen kraamhouders een plekje zochten om hun waar uit te stallen.

Om 09.00u precies werd de Boerenlanddag geopend en de eerste bezoekers druppelden al meteen binnen. In de loop van de dag moesten de kassiers alle zeilen bijzetten om de bezoekers zo snel mogelijk op de markt toe te laten.

Op het gezellige terras was het een drukte van belang en was de plek waar de bezoekers onder het genot van een hapje en een drankje vermaakt werden met muzikale optredens.

Ook op de markt was er voor jong en oud voldoende te zien en te beleven. Het ganzendrijven en Bert en Ernie trokken veel bekijks. Het accordeon duo Annie en Marie konden rekenen op veel bijval vanuit het publiek.

Het weer werkte ook voortreffelijk mee, waar het de vorige editie koud en nat was, liep het kwik tijdens deze editie op tot ruim boven de 20 graden.

De Stichting vrienden kijkt heel tevreden terug op de 10e Boerenlanddag. Het doel van de stichting is om, door het organiseren van evenementen, financiële middelen te genereren om molen De Duif te onderhouden.

De Boerenlanddag is het laatste evenement dat dit jaar wordt georganiseerd.  Wij willen alle vrijwilligers bedanken die ons dit jaar geholpen hebben bij de door ons georganiseerde evenementen, zonder de hulp van de vele tientallen vrijwilligers was het niet gelukt!!

Op 26 januari 2019 as. staat het eerste evenement van 2019 op de agenda. Dan wordt voor de 11e keer de Midwintersnertwandeltocht georganiseerd.

 

Comments are closed.