Op zaterdag 27 mei organiseert de Stichting Vrienden van Molen de Duif weer een kofferbakverkoop naast Molen de Duif in Nunspeet. Iedereen is tussen 09.00 uur en 15.00 uur van harte welkom om aan de voet van de prachtige molen te komen rondsnuffelen.  

Rondom molen De Duif krijgt iedereen de gelegenheid om zijn of haar […]

Lees verder

We kijken terug op een zeer geslaagde Lentemarkt. We hadden prachtig weer en het was gezellig druk, ook bij onze catering en oliebollenkraam!

Ons volgende evenement is al over ruim 3 weken: De kofferbakverkoop op 27 mei a.s. Zien we jullie daar?

Lees verder

Op zaterdag 29 april organiseert Molen de Duif een gezellige Lentemarkt.

Tussen 09:00 tot 17:00 uur is de Lentemarkt te bezoeken. Er staan vele kramen opgesteld, vol met leuke en gezellige spullen om je huis, terras of tuin mee aan te kleden. Ook kan men van alles  proeven van de (h)eerlijke producten uit de Landwinkel. En […]

Lees verder

We kijken tevreden terug op een fantastische Midwintersnertwandeltocht.

Zo’n 670 wandelaars wisten de weg naar Molen de Duif te vinden. Na afloop ontvingen we menig compliment over de mooie route, de goede routeaanduidingen en de overheerlijke snert. Daar doen we het voor!

Wandelaars en vrijwilligers reuze bedankt voor jullie bijdrage!

Kijk voor meer foto’s: www.2wild.nl

[…]

Lees verder

Traditiegetrouw organiseert Stichting Vrienden van Molen De Duif op de laatste zaterdag van januari de Midwintersnertwandeltocht. Na twee corona-jaren kan de wandeltocht dit jaar gelukkig weer doorgaan en wel op zaterdag 28 januari.

De organisatie is er in geslaagd om, met de medewerking van ‘Het Geldersch Landschap en Kasteelen’, mooie routes uit te zetten in […]

Lees verder

Trek in onze rijk gevulde oliebollen?

Lekker smullen en daarmee ook meteen het onderhoudsfonds van de molen steunen!

U kunt nu al uw bestelling doorgeven met een mailtje naar [email protected].

Lees verder

Het Gilde voor Vrijwillig Molenaars bestaat dit jaar 50 jaar, dus reden voor een feestje. Daarom openen ruim 150 molens in Gelderland op zaterdag 26 november hun deuren. Ook de molenaars van Molen de Duif in Nunspeet ontvangen u met open armen op deze feestelijke dag.

Tussen 10.00 uur en 16.00 uur is Molen de […]

Lees verder

We moesten er door de coronacrisis even op wachten, maar op zaterdag 1 oktober kan iedereen weer volop plezier hebben op de traditionele Boerenlanddag in Nunspeet. Aan de voet van de net gerestaureerde Molen de Duif is er voor jong en oud veel te beleven.

Nostalgische markt
De basis voor de Boerenlanddag vormt de […]

Lees verder

Op 1 oktober organiseren de vrienden van molen De Duif voor de 12e keer de BOERENLANDDAG.

De vrienden zijn er weer in geslaagd om een gevarieerd aanbod aan te bieden.

De toegang bedraagt € 2,50 per persoon (kinderen t/m 12 jaar hebben gratis entree).

Parkeren is gratis

Kijk op onderstaande flyer wat u kunt verwachten.

[…]

Lees verder

Zaterdag 10 september is het Nationale Monumentendag. Een mooie dag om de prachtig gerestaureerde Molen de Duif officieel weer in gebruik te nemen. Om 11.00 uur “opent” wethouder Jaap Groothuis de fraaie korenmolen aan de Molenweg in Nunspeet. De vrijwilligers van Stichting Vrienden van Molen de Duif bakken weer hun befaamde oliebollen.

Aansluitend aan de […]

Lees verder