De Landwinkel

Onder in onze Molen bevindt zich een unieke winkel boordevol met (h)eerlijke streek producten. Landwinkel is een organisatie waar zo’n 100 boeren/tuinders bij zijn aangesloten.

Door de onderlinge samenwerking kunnen de Landwinkels elkaar versterken door exclusieve producten van hun collega’s te verkopen. 
De meeste producten die in Landwinkel Molen de Duif verkocht worden komen dan ook rechtstreeks van boer en tuinder.

Ook voor kerstpakketten bent u bij ons op het juiste adres!

0

Molen meel!

Het spreekt vanzelf dat in Landwinkel Molen de Duif de meelproducten die door onze Molen zijn gemalen op de schappen te vinden zijn.

Kaas en Zuivel!

Heel bijzonder is ons kaas en zuivel assortiment met een unieke eigen smaak met liefde bereid en met lef op smaak gemaakt door boer Gerrit en boerin Christina uit Kootwijkerbroek. Dagelijks word er verse melk verwerkt tot Top kaas en andere zuivelproducten. 

Ook de scharreleieren komen rechtstreeks van de boerderij en als je die donkere dooiers ziet, dan weet je dat dat komt door de natuurvoeding die de kippen hebben gekregen.

Groenten en Fruit!

Groente en fruit komt allemaal rechtstreeks van kleinschalige kwekers uit de regio, waar vaak ook de sappen en jams op de boerderij zelf gemaakt worden. En dat proef je! 

Veluws Rundvlees!

Vlees van een oer hollandsras. Hier geboren, gezoogd, opgegroeid en ambachtelijk geslacht. 

Groenekanse kip!

De Groenekanse kip is een beter leven kip, van een traag groeiend ras. Deze kip is zonder antibiotica of andere toevoegingen opgegroeid met alleen natuurlijke voeding. En dat proef je De kipproducten zoals kipburgers, kipfilets worden allemaal als diepvriesproduct verkocht.

0

Veluwse Stoet!

Ook Uniek in zijn soort is de speciaal op recept voor ons gebakken Veluwse Stoet, een echte aanrader De Veluwse Stoet bevat krenten en rozijnen, en in totaal meer dan een kilo vruchten.

Terras

In de zomer is er voor en achter de molen een terrasje, waar veel fietsers gebruik van maken. Even pauzeren op het fietsknooppunt met een kopje koffie of thee en een stukje Veluwse Stoet of appeltaart, wie wil dat niet? 

Veluws schepijs!

In de zomermaanden kunt u ook genieten van het Veluws schepijs verkrijgbaar in 20 bijzondere smaken en uitgeroepen tot het lekkerste schepijs van de veluwe.(kom gerust eens proeven)

Cadeau pakketten!

Op zoek naar een leuk cadeaupakket wat zeker in de smaak zal vallen er is een ruime keuze mogelijkheid om een passend cadeau samen te stellen. 

Denk ook aan de kerstpakketten die in vele varianten verkrijgbaar zijn en ook in overleg met u speciaal naar uw wensen samengesteld kunnen worden. 

Waar?

De Landwinkel is te vinden onder molen De Duif, Molenweg 91 in Nunspeet. 
De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Telefoonnummer 0341-254145, info@landwinkelmolendeduif.nl

0
Landwinkel logo

© 2015 - 2024 Stichting vrienden van molen De Duif Nunspeet Alle rechten voorbehouden