Eén van de activiteiten van de Stichting Vrienden van Molen de Duif is het oliebollenbakken. Daarvoor beschikt men over een mooie kraam.  Met de nieuwbouw van Agro Tuin&Dier bleek er geen ruimte te blijven voor de opslag van de oliebollenkraam. Om die nu te kunnen verplaatsen naar elders was een aanhanger een grote wens. Die wens is in vervulling is gegaan met de overhandiging van een gloednieuwe aanhanger door Eric van der Horst van  Van der Horst aanhangwagens uit Nunspeet aan de voorzitter van het bestuur de heer De Boer. 

Eric van der Horst: “Als ik Nunspeet binnenkom zie een prachtig dorp, waar zeker Molen de Duif een mooie blikvanger is. Als dan het bestuur van de Stichting Vrienden van Molen de Duif met een verzoek komt wil ik dat graag inwilligen. Deze mensen zetten zich in voor het behoud van de molen en omdat ik geen tijd heb om vrijwilliger te zijn kan ik op deze manier mijn steentje bijdragen. Zo kan ik ook een keer iets betekenen door iets weg te geven en dit vind ik een prima doel”.

Het bestuur is erg blij met dit gebaar. Nu kan de oliebollenkraam gemakkelijk elders worden gestald en een paar keer per jaar weer gebruikt worden bij de activiteiten van de stichting.

 

Foto’s Bram van de Biezen

 

Comments are closed.