Op zaterdag 29 april organiseert Molen de Duif een gezellige Lentemarkt.

Tussen 09:00 tot 17:00 uur is de Lentemarkt te bezoeken. Er staan vele kramen opgesteld, vol met leuke en gezellige spullen om je huis, terras of tuin mee aan te kleden. Ook kan men van alles  proeven van de (h)eerlijke producten uit de Landwinkel. En natuurlijk is er weer een gezellig terras en voor de kinderen is er een springkussen.

Het belooft een leuke dag te worden, want ook voor de inwendige mens wordt gezorgd. De Stichting Vrienden van Molen De Duif staat bij de molen met een kraam waar een hapje (broodje hamburger of gehaktbal) en een drankje kan worden gekocht. De opbrengsten daarvan komen geheel ten goede aan het onderhoudsfonds van Molen de Duif.

De Stichting Vrienden van Molen de Duif bakt en verkoopt tijdens de Lentemarkt ook weer haar befaamde oliebollen. Genoeg redenen voor een bezoekje aan Molen de Duif op zaterdag 29 april.

 

Comments are closed.