Het bestuur heeft vandaag besloten om alle evenementen vanaf 1 september definitief af te gelasten.

Het betreft de Pompoenenmarkt (05-09), de Nationale Monumentendag (12-09) en De Boerenlanddag (03-10).

Het is voor ons onmogelijk om vanwege de hoge bezoekers aantallen te voldoen aan de gestelde richtlijnen.

Tijdens de door ons georganiseerde evenementen proberen we financiële middelen te […]

Lees verder

Naar aanleiding van de aangekondigde maatregelen rondom de bestrijding van het Corona Virus heeft het bestuur van de Stichting vrienden van molen De Duif besloten om de activiteiten die tot en met 1 september af te gelasten.

Afhankelijk van de ontwikkelingen in de komende maanden heeft het bestuur voorlopig nog geen beslissing genomen over het […]

Lees verder

Blog van een wandelaar

On 27 januari 2020 By

Afgelopen weekend ontvingen we een blog van dhr. Alex Wijsman die zaterdag heeft mee gedaan met de 12e Midwintersnertwandeltocht.

Klik hieronder op het plaatje voor zijn blog.

 

Wij vinden het super leuk om te lezen.

Lees verder

Afgelopen zaterdag 25 januari organiseerde de Stichting vrienden van molen De Duif voor de 12e keer de Midwintersnertwandeltocht ten bate van het onderhoudsfonds van de molen.

Van heinde en verre kwamen de wandelaars naar de Molenweg in Nunspeet. Er waren weer hele mooie routes uitgezet, waarover de organisatie veel complimenten heeft ontvangen.

In 2018 (de […]

Lees verder

Traditiegetrouw organiseert de Stichting vrienden van molen De Duif op de laatste zaterdag van januari, dit jaar op zaterdag de 25e, de Midwintersnertwandeltocht. 

De organisatie is er in geslaagd om, met de medewerking van Het Geldersch landschap en Kasteelen, weer mooie routes uit te zetten in de omgeving van Nunspeet. De lange afstanden lopen in […]

Lees verder